Frihetskänsla

Har vart duktig och städat upp en hel del på mitt rum. Är inte färdig än men det ser mkt bättre ut än vad det gjorde för bara några timmar sen. Skönt att få lite ordning och reda. Säga vad man vill men nog tusan trivs jag bäst då det är ordning och städat. Så mkt lättare att känna trivsel och hitta saker då:)

Imorrn ska jag in till stan för ett tandläkarbesök kl 11. Känner mig lite halvnervös då jag ätit en del godis den senaste tiden men jag hoppas på det bästa. Har iaf vart duktig på att borsta tänderna så man får hoppas det gett resultat. Sen ska jag in till telia-butiken och höra om de kan göra nåt åt min gamla sony-ericsson-mobil som ju högtalaren är sönder på. Blir det alltför dyrt att laga den lr att den inte går att laga alls så behöver jag köpa en ny mobil. Den gamla Motorola-mobilen som jag anävnder för tillfället är verkligen inge vidare. Tar ungefär tio minuter att skriva bara ett sms, värdelöst. Jaja, bättre att ha den än ingen alls men ändå. Behöver fixa nåt annat. Efter det ska jag umgås med Sandra, kanske blir en tur till stranden lr en promenad. Vill inte shoppa iaf. Behöver hålla i de pengar jag har nu då en hel del pengar kommer att gå till mobil och de två festivalerna.

Blir nog en joggingtur lite senare ikväll. Måste komma igång med träningen igen. Mår så mkt bättre då. Ska höra om mamma har lust att göra mig sällskap, känns inte som nån omöjlighet. Ska nog ta och jogga skogsrundan för första gången i år. Det kommer kännas bra:) Är så härligt att jogga i skogen och lugnet, det är frihet det!

Ibland har jag så svårt att förstå mig själv. Jag vet inte vad som faller mig in ibland men vissa saker kan jag bara inte motstå. Känns som synd att gå miste om saker då man förmodligen bara lever en gång. Sen kan man diskutera mitt sätt att agera ibland men jag känner bara att jag vill ha lite frihet just nu och unna mig att följa min instinkt. Tycker jag förtjänat det efter ett helt år av pluggande. Sommar = Frihet!


Ska slå en pling till min mamma nu och sen hälsa på min far tror jag. Hoppas ni får en fortsatt härlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: Ylva

JAG SAKNAR DIG! <3

2010-06-29 @ 23:50:14
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0