Bodystep

Idag har vår klass haft en hälsodag för en klass från Torsby. Det blev efter många om och men rätt bra tillslut trots en del brist i planeringen. Är iaf väldigt stolt över mig själv och min klass för att helheten ändå blev så bra tillslut. Jäkligt skönt också med tanke på att vi hade tre av fyra aktiviteter utomhus i det varma och underbara solskenet. Har nästan varit lite väl varmt idag (får man säga så?), verkligen på gränsen om inte annat. 26 grader har det varit som mest, fast då i solen.

Tidigare ikväll var jag och provade "bodystep" på Hälsokällan. De har en gratisvecka för tillfället så därför kostar det inget alls att vara med. Det var en intressant och rolig upplevelse. Varmt som bara den blev det där inne. Herregud och jag som kan tycka att det är varmt på spa numera, det är ju verkligen ingenting i jämförelse med Hälsokällan. Mkt beror säkerligen på att de har ett mindre gruppträningsrum på H-källan. Stepen var iaf kul trots att jag hade lite svårt att hänga med ibland

Imorrn ska jag ta mig upp tidigt för att plugga massage, stretch, palpation och såklart teori med Sandra O och ev några till. Har iaf pluggat på ganska bra ikväll med teorin. Jag är bra grym ibland! Ska ta en dusch nu och sen plugga lite till innan jag ska ägna resten åt kvällen åt att bara slappa.

Det doftar så himla gott om sommaren.
Nyklippt gräs och blommor...det är sommar det! När man sedan också hör fåglar kvittra och känner hur solen värmer ens kropp så är det verkligen perfekt. Om bara jag får göra bort de där proven nästa vecka (och att de åtminstone går hyfsat bra) så kommer livet kännas helt perfekt. Just nu tar det tyvärr upp väldigt mkt energi oavsett om jag pluggar lr inte. Drömde föresten inatt att jag blev underkänd på det praktiska uppmasseringsprovet, det kändes inte alls nå vidare. Man får verkligen hoppas att det bara var en dröm och ingenting annat.

Hoppas föresten på en härlig (rensa-huvudet-) skogspromenad imorrn också med Sandra O efter en massa plugg. Det kommer bli perfekt. Naturen är en fantastisk gåva!

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen plugga lite till som sagt. Ha en fortsatt skön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0