Underbara lov...men vardagen hinner ifatt tillslut

Har haft ett riktigt skönt jullov hitills måste jag säga. Har mest umgåts med min familj men även med en del härliga vänner, underbart! Men tiden tickar ju på och plötsligt inser jag att jag inte har många dagar kvar häruppe i norrland. På lördagkväll tar jag bussen söderut nämligen. På måndag, om mindre än en vecka alltså(!), börjar skolan igen. Inser med lite småpanik att jag ju tyvärr har pluggat alldeles för lite under detta lov. Hade ju verkligen tänkt ta tag i anatomin (så jag verkligen kan det vi gått igenom hittils plus kolla igenom mina svar på frågorna som ska lämnas in), göra klart mitt arbete i stressfysiologin, läsa boken "Träna mentalt..."....sen kan de säkert vara nåt mer också men det orkar jag inte tänka på.

Jaja, än är det några dagar kvar på lovet men min mamma har tagit ledigt från jobbet imorrn och på fredag så då känns det ju samtidigt som att jag verkligen vill passa på att umgås med henne. Sen måste jag ta itu med packningen snart också. Lär ju ta sin lilla tid. Och imorrnkväll ska jag se Modo-Djurgårn tillsammans med pappa och Helena. Det kommer bli kul, hoppas Modo inte spelar som krattor bara (så som de spelade i förrgår).Jaja, jag ska verkligen försöka plugga på resan tillbaka till Sunne iaf. Måste verkligen försöka göra det. 

Nu ska jag nog gå och höra om mamma kanske vill se film med mig. Lr ska man kanske försöka läsa lite ur boken "Träna mentalt och förbättra ditt liv" först kanske? Det hade ju faktiskt vart bra.

Hade en sån underlig dröm i natt också föresten. Snacka om att drömma om det förflutna. Vet inte riktigt hur jag ska tolka drömmen men jag gör nog bäst i att avvakta vad gäller en viss sak. Även om en del av mig inte tycks tro det.

Ha en skön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0