Skidtorsdag

Idag har jag vart på seminarium i skolan. Detta skedde under förmiddagen och jag berättade om min fördjupning "dystymi". Gick okej men inte så mkt mer. Jaja, man får hoppas de går mkt på det man skrivit och inte det man redovisade muntligt. Känns som att min skriftliga blev betydligt bättre än min muntliga del nämligen. Jaja, saksamma skönt att få det där överstökat iaf.

För en stund sedan var jag ute och åkte längdskidor, det satt fint.
Jag åkte ca 8 km. Var ett bra tag sen jag tränade utomhus nu så det var på tiden. Sen vet man aldrig när snön försvinner heller så det är lika bra att passa på med längdskidåkningen nu medans tider är. Imorrnkväll blir det dock inomhusträning igen i form av "Body combat" på Selmas:)

Överhuvudtaget måste jag dock säga att jag drar ner lite på min träning nu.
Måste nämligen hinna med att plugga en hel del. Måste plugga riktigt mkt egentligen. Har kommit fram till att jag kan tjäna en och en annan timme genom att inte träna flera timmar i sträck per dag. Igår hade jag exempelvis en helvilodag från träningen. Det var verkligen inte "igår" jag hade det men det kändes helt okej faktiskt med tanke på att jag verkligen hade tid att ta tag i LIAn framför allt.

Nu ska jag plugga bålens anatomi och sen titta på två avsnitt av Robinson. Ska bli spännande. Jag missade gårdagens avsnitt så det ska jag se på nätet innan kvällens avsnitt börjar. Nej, dags att sätta fart nu. Ha en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0