Pluggfredag

Dagen har bestått av plugg och träning. Har pluggat en jäkla massa anatomi idag - nött, nött, nött och så lite mera nötande;P Är verkligen det som gäller. Men än återstår mkt så jag måste köra på som faan för att hinna lära mig allt till provet nästa vecka.

Träningen idag bestod av 1 timmes "Body Combat" uppe på Selmas, riktigt jobbigt men skönt. Det var min kära lärare Andreas "The tränings-narkoman" som höll i passet så det blev förstås verkligen fullt ös medvetslös. Nu har jag varit på Coop och köpt lite godsaker, bla lösgodis - mums! Nu ska jag strax ta ett djupt andetag och försöka plugga lite till och käka mitt götta förstås;).

Efter plugg ska jag unna mig att se Sex and the city. Det har jag faktiskt gjort mig förtjänt av. Blir nog ganska snart det har jag en känsla av, känner mig rätt sliten i huvudet.

Frågan är hur mkt anatomi-kunskap min hjärna orkar ta in egentligen. Känns som att det är rätt rörigt däruppe nu:P Ändå har jag inte ens lärt mig 25 procent av allt än:S Jaja, är bara att nöta på och hålla tummarna för att det ska gå vägen.

Ha en mysig fredagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0