Kan bli en del spenderande

Fick sluta lite tidigare från skolan idag, skönt. Då hann jag mig iväg och handla i lugn och ro innan jag fortsatte cykla hemåt. Nu ska jag ta och laga lite mat (korv och makaroner) och plugga. Sen ska jag iväg på antingen Spinnmix kl 17 lr Step kl 18, har inte bestämt mig för vilket av de ännu. Blir inte båda iaf, den saken är säker.

Har en grym träningsvärk i ryggen btw. I den så kallade latsen för att vara mer exakt.
Hörde att många andra i klassen hade det idag också så man är ju iaf inte ensam. Är nog efter gårdagens alla "marklyft" och "rodd" skulle jag tro. Men man känner att man har en rygg iaf som jag sa till Sophie;) Har även ont i handflatan på stället under tummen. Känner det om jag trycker där. Kanske fått det för att jag höll i en hel del stänger igår vid styrketräningen. Annars vet jag inte vad det kan ha kommit från.

Är grymt sugen på att både köpa massagebänk (ska nog åka och kolla på en imorrn) och ett träningskort på Selmas (antingen halvårs lr helårs). Har räknat lite på det och har kommit fram till att jag har råd med båda dessa saker om jag vill. Har varit ganska duktig på att spara hela hösten så:)

Nej, nu ska jag slita mig från denna dator en gång för alla. Ska fortsätta kolla igenom mina helt fantastiska anatomisvar;P Ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0