Jakten på anatomikunskaper fortsätter

Idag är det anatomi som gäller för hela slanten. Senare idag 17-18 är det Andreas igen som ska hålla i nåt pass på Selmas. Antingen går jag på det lr också funderar jag på att ta en skidtur ute i Sunnes vackra natur:). Har rätt så mkt träningsvärk i ryggen idag nämligen. Just nu lutar det åt att jag tar mig en skidtur faktiskt. Tror jag behöver få lite luft faktiskt så man vaknar till efter att ha suttit och pluggat en massa inomhus.

Måste ta och diska senare, har blivit en hel del disk som står nu. Tror jag ska försöka ta tag i att göra en tonfisksallad sen också. Synd bara att min gurka blivit förstörd igen:S Har nämligen blivit för kallt i mitt kylskåp den senaste tiden vilket gjort att min gurka (den andra på kort tid) frusit och blivit förstörd:S Har iaf dämpat temperaturen i mitt kylskåp nu. Jag sitter och väntar/hoppas på att gurkan ska bli bra igen men det verkar tyvärr inte bli så. Därmed får jag nog tyvärr slänga min andra nästintill hela gurka i rad, trist:(

Ikväll är det ju föresten final i Robinson och det tänker jag inte missa! Jag hoppas innerligt att Mats tar hem alltihop
, han är nämligen min absoluta favorit (och det är han inte enbart för att han spelat hockey, tro mig ;P). I mina ögon är han en riktigt Robinson, mest Robinson av alla som deltar. Men som vanligt blir det väl nån pajas som tar hem det, typ Sanna lr nån. Sanna, en större fjolla får man leta efter alltså. Tyckte ganska bra om henne förut men efter det att man fick reda på att hennes personliga grej var smink så sjönk hon verkligen som en sten i mina ögon. Efter det stör jag mig bara mer och mer på henne. Usch, pinsamt!

Hoppas innerligt att Modo krossar Frölunda idag också! Skulle bli så jäkla nöjd då alltså. Hade jag vart hemma i Övik hade jag lätt befunnit mig på matchen men nu är jag här nere så då blire omöjligt tyvärr. Jaja, jag ska hålla alla tummar och tår för Modo idag iaf.

Nu ska jag ta och ge mig på anatomin igen.
Blir repetition nu på en massa blad innan jag går vidare, känns verkligen som att det behövs. Ska ta nåt att käka och dricka också.

Ha de så bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0