"Höll in armbögara"

I still alive:D Idag har jag vart i skolan och haft massa smådryg anatomi. Funkar väl men inte så mkt mera. Helt klart är anatomin tyngst, svårast och jobbigast av allt det vi läser. Men, men man får försöka nöta på. Tydligen ska vi ha nåt skriftligt prov om två veckor så fram tills dess måste jag verkligen plugga alltså.

Ikväll har jag kört bodypump. Oj, så jobbigt det var. Hade ju inte några tunga vikter direkt med tanke på att jag inte kört body-pump sen innan jul men det kändes bra mkt ändå. Fy fasen alltså, men känns jävligt gött nu efteråt såklart:) Var verkligen inte fel att det var min favoritinstruktör som höll i pumpen heller. En blond kille som pratar en enorm värmländska och då menar jag verkligen ENORM. Han låter rakt norsk i många lägen alltså, hur kul som helst. Vad sägs exempelvis som:
- Höll in armbögara!
- Här andes vi!
- Stölt höllning!

Sen är han jävligt bra eftersom det är ett sånt "go" i han. Han är glad och peppar mkt hela tiden och det gillar jag skarpt. Han är också bra på att förklara teknik och såna saker tycker jag. Helt klart en favvo. Hoppas han håller i många bodypump-pass framöver:D

Har nog inte sagt det men jag har nu köpt ett terminskort på Selmas för 1676 kr.
Köpte det i lördags så det känns bra. Visst är det en del pengar men det känns ändå värt det eftersom jag faktiskt fastnat en hel del för  "gruppträning". Japp, jag måste faktiskt erkänna det;) Tydligen så ska man kunna "frysa" månader också vilket är jättebra med tanke på att jag ska ut på LIA hela april och därmed förmodligen inte kommer att kunna utnyttja kortet nåt då. Sen är det inte fel att de har bastu och pool man får använda heller. Perfekt också att kunna ta frukt direkt efter man tränat vid receptionen.

Nu måste jag försöka plugga lite innan "Hockeykväll" startar 21.30. Ska dricka lite nyponsoppa också, perfekt. Sen blire läggdags rätt snart ikväll så jag orkar överleva anatomigenomgångarna imorrn me;P God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0