Återvänt till ett snöigt & kallt Sunne

Nu är jag tillbaka i Sunne igen. Jag kom tillbaks igår vid 15-tiden. Känns både och att vara tillbaka. Tråkigt att fara ifrån familjen såklart och den norrländska naturen, men samtidigt skönt att träffa alla goa människor här i Sunne igen. Har saknat dialekten också faktiskt haha, även om norrländskan är bra go den också.

Första skoldagen idag efter lovet. Det kändes rätt ovant kan jag tala om. Känns som att man vart på semester ett år lr två. Nej, inte riktigt men jag har verkligen kopplat bort plugget helt under lovet känner jag. Idag har vi iaf haft "fysiska träningsmetoder". Teori på förmiddagen och träning hela eftermiddagen (hela 4 timmar, de ni;P). Det var riktigt kul att träna!:) Fastän jag blev rätt trött så ville jag ändå bara träna mer och mer och mer:) Fast när det väl var slut och vi stretchade kände jag nog att det räckte bra för idag, trots allt. Nån måtta får det ju ändå vara, imorrn är det nämligen träning igen så då gäller det att vara "fit for fight". Lite drygt bara då vi tydligen ska redovisa nå block i "aerobics" imorrn. Det fick vi reda på idag så jag kan det inte så bra precis. Orkar som inte oroa mig heller känner jag, det får bli som det blir. Jag som annars alltid brukar oroa mig över såna där saker men inte nu inte. Vet inte vad som har hänt. Vi får väl se om det är bra lr dåligt imorrn.

Det mesta är sig likt här i Sunne annars iaf. Tråkigt bara att Ann (en i klassen) verkar ha hoppat av utbildningen. Kommer sakna henne, hon var en härlig person. Annars har det kommit betydligt mkt mer snö här i Sunne jämfört med hur det var innan jul. Men det klagar ju inte jag på, tvärtom:) Rätt kallt har det blivit här också, var hela 19 minus i morse när jag skulle cykla till skolan. Men enligt vädret ska det bara bli runt 10 minus nu längre fram i veckan så det är ju bra, om det nu stämmer dvs:P

Nej, nu ska jag städa lite och börja ladda för hockeykväll! :) Ha en fortsatt härlig kväll och sov gott när ni väl ska sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0