Äntligen helg!

Har haft en ganska jobbig skolvecka. Massa anatomi, man känner sig rätt snurrigg/trött i huvudet kan jag påstå utan att överdriva. Ändå återstår väl minst hälften, d v s att lära sig alltihop. Oh my god, säger jag bara....men men det ska gå på nåt vis. Det måste det göra. Nu under veckan har vi bara haft genomgångar. Känns mkt välbehövligt med helg nu iaf:D Har inte sovit så mkt som jag borde göra så imorrn ska jag verkligen unna mig en sovmorgon:)

Nu ska jag strax iväg till Selmas och köra först ett Step-pass på en timme och sen förhoppningsvis ett body-pump-pass. Jag hoppas jag får biljett till det sistnämnda bara. Förra gången jag körde pumpen var det hur mkt folk som helst nämligen. Tydligen hade de tagit in några extra personer då men det är ju inte säkert att de gör det idag. Kanske måste gå ut en sväng från step-en mot slutet och ta en pump-biljett innan de tar slut.

Annars har det väl inte hänt så mkt speciellt. Lr jo föresten, jag har äntligen fixat tågbiljetter nu så på måndag sticker jag till Kristinehamn för att kolla in min förhoppningsvis blivande massagebänk. Marcus är snäll och ska följa med mig dit också för att hjälpa mig så jag inte bara köper nån "ratbänk". Kommer bli jättebra.

Nej, dags för träning nu. Jag återkommer när jag får tid/lust/ork/möjlighet. Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra.E

men åhh vännen då kan du massera mig med din nya massagebänk. Du får pröva den på mig och se om den funkar ;) hihi. på tal om träning, du kommer vara med i os snart i träning haha, nej men du tränar mycket vilket är bra men slit inte ut dig :) puss och kram

2010-01-21 @ 19:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0