Trötta OS-tider

Har varit väldigt trött och seg idag men känner mig piggare nu. Jag satt uppe igårkväll och såg våra svenska curlingherrar, såg inte hela matchen men klockan blev tillräckligt mkt ändå. Var verkligen sugen på att sitta vaken en timme till och se hockeymatchen mellan Ryssland och Kanada men jag uteslöt det efter många om och men. Var nog tur att jag gjorde det ändå. Hade jag varit uppe och sett den hade jag ju varit ännu tröttare idag, ve och fasa.

I morse när jag skulle se Kronorna spela mot Slovakien var jag nämligen helt medvetslös i princip, så jäkla trött var jag! Sjukt är vad det är. Missade typ hela första perioden bara för att jag var så trött, galet. Jag som älskar att se hockey och ändå kunde jag omöjligt hålla mina ögon öppna under den 1:a perioden. Inte blev man piggare av att Krolnorna förlorade heller, usch vad besviken jag blev...lr jaa, jag är väl besviken fortfarande egentligen. Hade verkligen hoppats på en semi iaf, men men. Det är som det är, ingenting att göra åt:/

Har vart i skolan och smådrygat på med att göra nån broschyr idag som handlade om njursten bland annat. Blev lite less bara eftersom skrivaren inte funkade för oss. Jaja, broschyren blev väl hyfsad iaf, designen kunde väl ha blivit bättre men, men. Efter skolan tänkte jag köra Spinnmix men passet var redan fullt så jag gymade istället i en timme och sen var jag med på stepen. Det gick rätt bra. Kändes jobbigt men det var skönt.

Nu ska jag slappa och se OS, är ju trots allt min födelsedag. Tänka sig att man lyckats överleva i 21 vintrar nu, fantastiskt! Ska nog unna mig nåt gott, har inte så mkt hemma men har iaf popcorn. Plugget ska jag ta itu med imorrn igen. Finns alltid saker att göra vad gäller det. Ha en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0