Spinning around

Har precis kommit hem efter ett pass "Spinnmix" på Selmas. Det var ett riktigt bra pass måste jag säga. Först spinning i 25 min, fan vilken puls man kan få upp på det om man har mkt motstånd. Sen blev det styrka för mage och rygg genom några stora "spa-core-bollar" (heter det så?). Riktigt kul att köra styrka på de tycker jag för samtidigt får man verkligen öva balansen också och det behöver jag. Blir som en lite rolig grej av det hela genom det plus att det samtidigt är jobbigt.

Imorrn på skolan ska vi göra lerinpackningar så det lär bli rätt kletigt. Vi har nämligen SPA-behandlingar, tredje och sista dagen imorrn för denna gången. I onsdag körde vi body-scrub och nu idag har vi fått lära oss skalpakupunktur bl a, skönt:)

Känns bra med helg snart även om jag tyvärr måste plugga anatomi en hel del i helgen.
Känns som att den här veckan har vart jävligt lång men det är väl bara för att vi var lediga/hade så mkt eget arbete förra veckan. Sen nu den här veckan går vi hela fem dagar istället för fyra som vi ju normalt sett brukar göra. Jaja, bara att bita ihop om man vill stå där som en färdig hälsoterapeut en vacker dag.

Har föresten rätt så mkt träningsvärk i framsida låren och sätet efter pumpen i tisdags. Bra tecken för då vet man att det tagit iaf;) Snacka om att ben och mage är jobbiga moment i det nya pump-programmet:P

Nu blire mat och plugga en jäkla massa anatomi. Sen ska jag förstås unna mig att slappa sista timmen innan sovdags. Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0