Sån go dialekt här nere:)

Fan vad jag diggar värmländska alltså:) Idag sa min trevliga klasskompis Josefine (som för övrigt är härifrån Sunne) såhär: "Jag örker inge mer".
Så jäkla klockrent. Kan man bli annat än kär i dialekten alltså? Norska och värmländska är jäkligt härliga dialekter att lyssna på. Punkt slut.

För övrigt har det vart en hel okej dag. Var på skolan tre timmar i förmiddags och pluggade anatomi med några goa klasskompisar och Benjamin (the skelett såklart;P). Vet inte om det fastnade så mkt mer men man blev nog inte dummare iaf. Så mkt man ska kunna inför provet på måndag alltså. Fastän jag lagt ner en jäkla massa timmar totalt sett på att plugga så sitter lånt ifrån allt. Mkt som jag inte kan än. Men ska plugga lite till nu ikväll och sen imorrn. Sen får vi se hur det går på provet. Jag tänker inte bryta ihop bara för att jag inte kan allt. Är ju ändå slutprovet i maj som är det viktigaste, provet nu på måndag är ju bara ett delprov så. Jag ska göra mitt bästa och se hur mkt jag kan.

Ikväll är det melodifestivalen från Övik, min kära hemstad.
Måste såklart kika på det. Pratade med min fina vän Sandra nyss i telefon också och fick reda på att hon skulle till arenan och se hela spektaklet live. Måste därför hålla utkik efter henne på tvn och se om jag kan se henne:)

Nu blire lite plugg och frukt en stund. Har vilodag från träningen idag btw. Blir nya tag imorrn med ett body-pump- pass vid 17-tiden. Kommer nog bli finemang. Tror min kropp mår bra av att ha lite vilodagar nu och då. Ha en mysig lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra.E

Men hallå i stugan min kära vän! :) nu har jag kommit hem från melodifestivalen och det var roligt att få vara med om sånt live också! sen gjorde ju måns en del, bara för att han är så snygg haha nej men det var roligt, jag tror jag ska sova nu. börjar bli trött. synd du inte var hemma, annars hade vi kunnat gå på en melodifestival? men det kommer väl fler gånger får vi hoppas! åhh, jag måste lära mig mer om kameran och dess funktioner, kanske ska krypa ner under täcket med lite lars winnerbäck musik och sen sova. hoppas du sover gott! puss och kram från din vän Sandra

2010-02-06 @ 23:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0