Saknar min familj

Idag på skolan fick vi packa in varandra i lera. Det var skönt, men svårt och kladdigt kan jag lova. Krävs nog en hel del träning innan man får det där att flyta på på ett bra sätt. Verkligen en intressant upplevelse iaf, allra helst för mig som aldrig provat nån form av SPA-behandling tidigare.

Efter skolan gav jag mig iväg ut och åkte skidor. Blev 5 km i ett rätt så bra tempo, bästa hitills av de ggr jag åkt skidor här i Sunne faktiskt. Kan bero mkt på att jag fixade till mina stavar innan jag åkte denna gång. Tidigare har den översta delen på stavarna kunnat lossna lite nu och då vilket har gjort att jag varit tvungen att stanna, åka tillbaka och hämta den långa delen av staven. Innan jag åkte skidor idag tejpade jag ihop dem (i brist på lim) och hoppades på att det skulle hålla och det gjorde det - underbart!

Måste föresten berätta att jag fick värsta söta brevet idag:) Det var ifrån min mor och det var bifogat små korta brev från alla mina syskon plus Zäta (vår katt, jaaa...han kunde tydligen skriva lr hur mamma;P ) Stefan och Ola. Det var jättekul att läsa verkligen! Saknar de allihopa verkligen. Tydligen så har de en jäkla massa snö därhemma också, jag är väldigt nyfiken på att se exakt hur mkt de har. Hoppas mamma skickar några foton på det som hon skrev att hon funderade på att göra:)

Har föresten lyckats greja en LIA-plats på Carolines Spa i Övik, perfekt. På måndag ska jag ringa Step-in, hoppas verkligen jag kan var där också. I så fall blir det nog 2 veckor med träning och 2 veckor med SPA:) Finemang att få komma hem och umgås med folket därhemma också, det gillas även om jag ju trivs här i Sunne också.

Nu ska jag försöka fortsätta plugga en liten stund till och sen blir det slappa och sova. Känner mig rätt trött. Har verkligen vart en lång och händelserik vecka. Se till att njuta av denna fredagskväll nu för den kommer aldrig åter, så det så! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0