Lugn, harmoni & välmående

Idag har vi avslutat den klassiska massagen genom att massera axlar, armar och händer. Skönt men man blir väldigt trött kan jag lova. Imorrn blire helkroppsmassage så vi får väl se hur mkt man kommer att komma ihåg då:P Inte mkt skulle jag tro men, men kul att få utmana sig lite iaf.

Efter skolan idag var jag väldigt osäker på om jag skulle träna i form av "Body balance" lr ha vilodag och se till att plugga på nervsystmet som vi har prov på på måndag. Innan balancen började låg jag i sängen här i min stuga och kände hur jag höll på att somna. Det fick mig att besluta mig för att gå på balancen ändå. Jag tänkte att det ändå inte skulle gå nå bra att plugga om jag var så trött.

Body balancen gick rätt så bra faktiskt trots min trötthet.
Man är ju inte direkt vig men man får träna balansen och utmana sig själv en hel del. Känns som att jag behöver båda de sakerna. Sen har jag inte stretchat nå bra den senaste tiden heller så det kändes gött att få tänja ut lite. Sen uppelver jag det också som väldigt psykiskt att göra body balance. Är som att man kommer närmare sig själv på nåt sätt vare sig man vill lr inte, tycker känslan är riktigt häftig. Är faktiskt jobbigare än man tror också men den typen utav statisk träning som ju body balance är.

Efter balancen har jag duschat och sen käkat och läst på lite om nervsystemet.
Känner mig riktigt duktig faktiskt:) Känns iaf som att lite har gått in även om jag har en hel del kvar. Tycker det har varit strongt av mig att läsa trots att jag känt mig småtrött.

På balancen fick jag föresten tips på 3 ord man kunde tänka på om man kände sig stressad lr liknande. Jag kallar de numera för de 3 gyllene orden. Orden är: Lugn, harmoni och välmående. Harmoni gillar jag nog mest, även om de andra två orden inte är dumma heller. Ska ta och köra med de orden ett tag. Känner att det kan behövas för mig en tid som denna.

Vet ännu inget mer om LIAn heller. Step in skulle höra av sig om en vecka ang. om jag kan ha praktik hos de lr ej så det är bara att vänta och hoppas. Ringde Energihuset i Övik idag också och frågade om de kunde ta emot praktikanter (om Step in skulle ringa nästa vecka och säga nej) men det kunde de tyvärr inte eftersom de nyligen öppnat. Det var synd. Hoppas, hoppas, hoppas jag får vara på Step in. Skulle så gärna vilja vara på ett gym också som har gruppträning och inte bara ett SPA under mina 4 praktikveckor i april.

Nej, nu ska jag nog snart se Mästarnas mästare i repris eftersom jag missade det igår.. Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0