LIA-problem

Har problem med LIAn i april:( Har fått på ett SPA i Övik men har som planerat att vara på ett gym också men det har inte alls gått som jag tänkt. Har kontaktat fyra olika träningsanläggningar i Övik men ingen kan ta emot. Känns jäkligt tråkigt. Känns inte som att jag enbart vill vara på ett spa i fyra veckor. Funderar på om man antingen ska söka sig till nåt annat ställe eller om man ska försöka hitta nåt inom mental hälsa. Vet inte exakt vad, mkt är väl säkert sekretessbelagt vad gäller det men det hade vart riktigt intressant. Måste verkligen fundera på det här alltså. Dagarna går och LIAn kommer närmare och närmare.

Nu ska jag strax dra till Selmas och köra step.
Resten av kvällen blir det OS, käk och kanske lite plugg men det är inte säkert. Beror på om jag har nån energi till det. Är rätt trött efter natten som var, såg två perioder av Tre Kronors match innan jag kastade in handduken och la mig och sov.

Skönt att mitt Internet har funkat i 50 minuter utan problem nu iaf. Hoppas det fortsätter så, det hade vart härligt. Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: amanda

Vad tråkigt att det krånglar med lian :( Jag har inte hittat någon liaplats än, jobbigt!

2010-02-19 @ 20:40:40
URL: http://bergmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0