I väntan på långhelg

Fastnade framför de svenska herrarnas curlingmatch igårkväll. Hade egentligen tänkt att lägga mig tidigt men istället såg jag alltså på matchen, inte hela dock men tillräckligt mkt för att klockan skulle hinna bli halv 1 innan jag somnade. Har därför känt mig tröttare än vanligt idag men man får skylla sig sj.

Har haft seminarium på skolan idag och det var rikigt givande.
Fick en hel del tips på hur jag skulle kunna göra mitt beteendevetenskapsarbete så det blir nog bra det här. Ska försöka ta itu med att finslipa det i morgon lr på fredag. På torsdag nästa vecka ska det lämnas in. Men jag ska försöka göra det så snart som möjligt så jag får det ur världen.

Har kört box ikväll föresten och det kändes som alltid. Jävligt svettig blir man men det är väl en garanti för att det tar rätt bra iaf, lr? Imorrn blire det förmodligen spinmix lr step, vet inte riktigt vad än. Får se hur jag känner i morgon. Nåt blir det iaf.

Önskar vi hade vart ledig från skolan imorrn.
Hade vi vart det så hade jag lätt varit uppe i natt och kollat på en jäkla massa OS. Är ju massa spännande kvartsfinalsmatcher ikväll i hockeyn bl a. Skulle verkligen vilja se Kanada mot Ryssland som börjar halv 2 inatt men ser jag den så kommer jag vara helt död imorrn.

Imorrn ska vi för övrigt ha anatomi och göra nån gruppuppgift om njurarna.
Känns lite smådrygt måste jag säga, är rätt less på anatomi nu. Känner att det blir lite mkt. Har ju en tjock anatomipärm jag ska lära mig också så det räcker kan jag lova. Visst, det är säkert bra att veta om hur njurarna funkar men det känns ändå lite småonödigt när man har så mkt annat. Men det är väl såhär när man valt att gå en bred hälsoutbildning I guess. Bara att bita ihop och se glad ut. Gäller att göra det bästa av situationen.

Känns jäkligt skönt att det är långhelg snart iaf.
Går bara i skolan i morgon och sen är jag ledig ända fram till onsdag nästa vecka, gött värre! Det ser jag verkligen fram emot:D

Imorrn kommer jag såklart gå upp tidigt för att se Tre Kronor möta Slovakien! Det kommer bli jäkligt spännande. Hoppas Kronorna vinner med två-tre mål så man slipper bli så nervös.

Nu blir det plugg och OS. Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag tänkte först också se Canda - Ryssland men insåg att jag aldrig skulle orka upp kl. 6 då :P Hoppas Sverige vinner nu!!

2010-02-25 @ 06:49:54
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0