I-landsproblem

Jag loggas in och ut från Internet hela tiden nästan. Hoppas verkligen att detta bara är något tillfälligt för dagen. Vill verkligen ha ett fungerande Internet. Igår var det också lite jävligt men jag håller tummarna för att det ska fungera klockrent i morgon. Har ju inte varit några problem alls med mitt trådlösa Internet under hela hösten och tidigare i vinter så varför ska det behöva bli en massa krångel nu?

En annan sak som är irriterande är att min T9-ordbok på mobilen inte funkar som den ska. Plöstligt finns det inga vanliga ord alls utan mobilen ger nästan bara förslag på ord som inte finns som t ex "läm", detta innebär att jag måste lägga in alla vanliga ord via "redigera ord" och det tar SÅ mkt längre tid att skriva ett enda litet sms jämfört med vad jag är van vid. Det gillar jag verkligen inte. Enda positiva är väl att orden iaf stannar kvar om jag lagt in de en gång men jag har ändå så många ord att lägga till innan alla "vanliga" ord finns så det kommer ta ett bra tag det :/

Har lyckats förstöra min bloggdesign också som ni ser, suck!
Vet inte hur jag ska få tillbaka den heller. Slutar väl med att jag måste återställa hela bloggdesignen men det vill jag ju inte heller för då försvinner ju allt personligt som jag fixat med den.

Pluggandet ikväll har gått sådär, är väl inte riktigt i form men jag har lyckats åstadkomma lite iaf. Bättre än ingenting. Ska ta nya tag imorrn och snart gå och lägga mig så jag har mycket energi till morgondagen. Först måste jag dock läsa om "målbilder" i boken "Träna mentalt och förbättra ditt liv". Vill kika lite mer på USA mot Schweiz också, det är intressant:) Hockey är det bästa.

Kvällens försök till fokus: "En sak i taget, allt kommer att ordna sig". (Kan ju dock avslöja att "en sak i taget" inte har funkat så bra direkt. Har hoppat mellan tre olika saker hela kvällen i princip...bra organisation...lr inte)

Jag tror jag bara behöver lägga mig i sängen nu och få ur mig en massa saker. Musik och hockey är ett måste. Jag behöver landa på något vis mitt i allt som sker runt mig. Vet inte om balance imorrn är en bra idé lr inte med tanke på vad som hände förra gången. Får ta och sova på saken kanske.


Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0