Hockeyfeber:D

Har haft en riktigt bra helg:) Jag har tränat, sovit, slappat (sett massa OS) och pluggat litegrann. Blev mest plugg i fredags, resten av helgen har det inte blivit så mkt av den varan. I lördagskväll var jag och festade med några klasskompisar, det var riktigt roligt:) Var lite småseg igår men det är smällar man får ta.

Såg såklart Tre Kronor spela mot Finland i morse och oj så bra de spelade. Tre Kronor har ju inte sett sådär superbra ut mot varken Tyskland lr Vitryssland men i morse visade de verkligen att de vill vara med och slåss på allvar i detta OS. Så jäkla underbart att se!:) Bara ryser i hela kroppen. Klockrent försvarsspel längs hela banan och passningsspelet var bländande bra. Hoppas verkligen de håller i detta spel nu för i kvartsfinal väntar Slovakien lr Norge. Förmodligen blir det Slovakien.

Annars är det ganska bra för tillfället. Har fixat min LIA så det känns jäkligt bra. I fredags ringde jag runt till en jäkla massa olika gym men ingen hade möjlighet att ta emot en praktikant som jag. Blev inte så lite less där ett tag. Men det slutade iaf gott trots allt då jag ringde till ett ställe i Övik som hette Hälsocenter. Tjejen jag pratade med där var jättetrevlig men de hade tyvärr ingen möjlighet att ta emot en praktikant som jag. Jag fick dock tips av henne till en massa andra hälsoställen i Övik och det slutade med att jag ringde till ett ställe som hette "hälsovivan" och där kunde jag få praktisera i 2 veckor. En sån otrolig lättnad över att det är fixat. Visst hade det vart väldigt kul att få vara på ett gym också men det fanns ju verkligen inte något gym som kunde ta emot så det är inte så mkt att göra.

Ikväll blire pump med min favoritpump-instruktör. Det ska bli jäkligt roligt:) Resten av denna skoldag blir det en massa LIA-info. Nej, nu börjar vi nog igen så jag ska dra härifrån. Hoppas ni får en trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0