Deep inside

Blir så fundersam över vissa saker. Vet inte om det bara är jag som inbillar mig/får för mig saker....är jag känslig kanske och vill tolka saker fel ibland? Söker jag efter dåliga vibbar? Varför isf? Jag har mina aningar men är inte säker, tåls att funderas vidare på. Fast det kanske inte är jag som överreagerar, det kanske faktiskt är så som jag uppfattar? Men varför är det så då? Vad ger det? Något skär sig, fast jag vet inte riktigt varför eller hur? Något är det dock.



På ett sätt är jag lite lättad men ändå lite ledsen och konfunderad på nåt sätt. Varför? Lr egentligen förstår jag ju varför, vad hade jag väntat mig liksom? Är väl bäst att det blir såhär men jag undrar ändå hur du tänker? Jag vill veta. Var övertygad om att det skulle gå på fem minuter lr ja, en timme kanske men inte att det skulle bli såhär? Fan, fan, fan....varför tänker jag som gör? Alltsammans är ju bara inbillning lr vad bottnar det i egentligen? Jag blir inte klok på mig själv.



Behöver lyssna på musik...massa musik. Ska absolut börja använda min mp3 mer. Det behöver jag i stunder som dessa. Det ger mig ro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0