Alltid nåt

Lyckades fixa till min bloggdesign iaf, var ju inte så svårt visade det sig. Sen har jag lyckats vara ute på Internet nu i 45 min utan att jag blivit utloggad. Är detta två tecken på att solskenet för mig närmar sig? Jag hoppas det. Imorrn ska bli en bra dag så enkelt är det:)

~ Men åhh jag saknar det...utan att jag egentligen är säker på vad det är jag saknar. ~

Ständigt dessa känslor som gör att man känner sig som en insekt på en kvist. Varför tolkar jag vissa saker så nedtryckande mot mig själv? Varför denna osäkerhet? Dags att sluta.

Imorrn tänker jag träna, plugga och vara vaken sent och länge som faaan för att se Tre Kronor debutera i OS mot Tyskland. Kanske till och med kommer vara vaken hela natten? Det ska bli spännande som bara den att se Kronorna. Hoppas de är taggade till tusen! Jag struntar i om jag kommer att vara trött som faan på torsdag...Tre Kronor är kärlek på hög nivå för mig och det är lätt värda att vara vaken en hel natt för att se de spela. Jag drömmer verkligen om ett OS-guld igen även om jag fattar/vet att det kommer bli jäkligt tufft (för att inte säga omöjligt?) att slå Kanada.

Nej, plugga och sen sängen var det ju. Tack för att denna tråkiga kväll tar slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0