Vill inte plugga mer

Jag har julpyntat en del i min stuga nu. Det känns riktigt mysigt:) Har tagit fram min lilla plastjulgran med ljus i, min gosedjurstomte och två st prydnadstomtar plus en ängel. Dessutom har jag tagit fram min jultomteduk som nu klär mitt soffbord. Advent och jul är verkligen en underbar tid. Synd bara att man ska behöva ha en hel del "måstesaker" gnagandes i huvudet (skolgrejer). Hade det inte varit för det hade det varit helt perfekt.

Jag känner mig färdig med den här utbildningen nu trots att det återstår 8 veckor förutom LIAN. Jag känner mig redo för att ta mig ut på arbetsmarknaden. Visst, jag har en del oavslutade kurser och två kurser som jag inte ens börjat med - engelska och företag (hur man startar eget). Dessa två kurser börjar först efter jul. Men jag är som less på skolan och redo för att ta mig an nya utmaningar. Det känns i hela kroppen. Jag känner mig klar helt enkelt. Tydligen är jag inte den enda i klassen som känner så. Tur att jag iaf har praktik igen i hela 11 veckor efter nyår:) Det känns toppen! Tack och lov för att man inte valde att gå någon treårig utbildning utan valde en tvåårig. Jag är allt bra smart ibland:)

Jag är också less på att fara fram och tillbaka som en flyttfågel.
Känns inte som att jag har något hem riktigt. Jag har grejer såväl här i Sunne som hemma i Övik. Jag har egentligen väldigt dålig koll på exakt vad jag har för grejer (kläder t ex) när de är utspridda på två ställen. Just nu känner jag att jag vill ha ett hem i Övik (iaf ett tag), där jag har nära till mina nära och kära. Som det är nu är man hemma så kort tid åt gången att man på sin höjd hinner fika hos pappa och äta middag hos mamma innan man måste åka iväg igen för att sedan inte kunna träffa de på ca en månad. Det är jobbigt att behöva stressa så mkt när man väl är uppe i Övik. Visst är det roligt att upptäcka många olika ställen men tillslut vill man ta en paus och bara ha ett ställe som sitt riktiga hem för ett tag.

Jag vill att det ska komma mer snö hit till Sunne så att jag kan åka längdskidor i skogen.
Just nu är det jättelite snö, så lite snö att skidorna förmodligen bara skulle förstöras om jag använde dem. Jag ska iaf öppna mitt träningskort på Selmas spa igen för att gå på några pass. Förhoppningsvis ska jag kunna använda kortet nu i två veckor innan jul och sedan frysa det över jul och nyår för att sedan öppna det och använda det de två veckorna jag är här i Sunne i januari. Det vore perfekt. Jag ska gå dit och snacka med Annika (som är fitnessansvarig) på fredag.

Ska fixa lite blodpudding nu och sedan fortsätta plugga. Behöver skriva klart en deltagardokumentation till min utomlands-lia. Ska nog göra det först innan jag fortsätter med anatomin. En promenad lite senare hade inte varit fel heller. Ha det så bra och kom ihåg att livet blir vad man gör det till!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja vad roligt att du har så goa människor runtomkring dig :) det ska man vara tacksam för! Människor som man får energi ifrån och inte tar.. Hoppas du har det bra vännen! Idag ska jag äta smörgåstårta :) mums.. saknar dig!! puss <3

2010-12-05 @ 12:47:09
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0