Underbart telefonsamtal

Har vart ute och gått en massa idag tillsammans med min goa vän Hanna. Det har vart riktigt härligt. Perfekt att få lite frisk luft, dagsljus och samtidigt kunna ventilera om allt mellan himmel och jord med en sån toppentjej som Hanna. Hanna och jag är lika på många sätt även om vi förstås har en hel del olikheter också. Hon är en bra person för mig att umgås med då jag får en massa positiv energi av henne. Hon har alltid en massa vettigt att komma med. Ska föresten till henne lite senare ikväll också för lite julmys. Det ser jag fram emot:)

Igårkväll efter att jag sett Idol, för första gången på två månader för övrigt, så fastnade jag framför min laptop. Jag fastnade i att kolla på en massa gamla foton och inspelade filmer. Jag satt till och med ensam här i min stuga och skrattade rätt högt åt vissa saker. Galet men sant!:D Foton och filmer är verkligen bra att ha. Det påminde mig om hur bra människor jag har runt omkring mig och om hur mycket roligt jag har varit med om. Det fick mig att inse att certifieringsprovet nästa vecka är väldigt oviktigt och obetydelsefullt i jämförelse. Varför går man och ödslar energi på att oroa sig över saker som egentligen inte är värda att gå och oroa sig över? Jag förstår mig inte på mig själv. Jag behöver och vill bara ta det där provet med en klackspark och var är det som hindrar mig egentligen? Jo, mig själv och ingenting annat. Skärpning.

Fick ett jätteroligt och älskvärt telefonsamtal igårnatt också föresten.
Haha, så jäkla bra!:) Lovely! Det är såna småsaker som gör att man verkligen undrar vad man gör här i Sunne för tillfället när man egentligen borde vara någon annanstans. Men nu är det snart bara en och en halv vecka kvar på min Sunnevistelse så det är inte länge kvar nu. Längtar verkligen!

Har inte pluggat ett dugg idag hitills men det tänkte jag försöka ändra på nu. Innan jag drar iväg till Hanna ska jag läsa lite i pärmen bara för att. Alltid är det nåt nytt som kan fastna. Ska städa upp det sista lilla här i stugan också. Jag trivs så mkt bättre när det är lite ordning och reda.

Hoppas ni får en rolig lördagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0