Skööööönt jullov

Jag lever och frodas häruppe i de norrländska skogarna. Det känns riktigt skönt att vara här hemma i Övik. Jag umgås med en massa personer som jag älskar. Kommer verkligen att kännas vemodigt att åka ner till Sunne igen den 9 januari. Usch, känner det redan nu. Äsch, jag ska inte tänka på det nu. Nu ska jag bara njuta av stunden och lugnet här hemma:)

De senaste dagarna har jag handlat lite julklappar och julpyntat bland annat:)
I lördags var det fest och då träffade jag bland annat Ylva som jag inte träffat på alldeles för många veckor. Riktigt härligt att träffa henne liksom Emma, Sandra med flera. I måndagskväll var jag och tränade hockey i ca en timme. Hur kul som helst trots att jag inte vågade åka fullt ut eftersom mina skridskor var tämligen slöa. Nästa måndag ska jag dock komma till träningen tidigare och försöka få de slipade. Det vore perfekt!

Jag ska spela mycket julmusik och äta lussekatter, det är grejer det:) Älskar verkligen jul och allt vad det innebär. Enda jag inte gillar är väl den här julstressen som vissa får. Onödigt är vad det är. På jul ska man bara ta det lugnt, mysa och umgås med människor som får en att må bra.

Skrev föresten färdigt min och Sofias matsedel tidigare idag.
Skönt att ha fått det gjort även om det tog en jäkla tid. Nu har jag iaf bara mitt arbete om sötsug kvar. Men det får jag "roa" mig med någon annan dag. Skolless? Svar: Ja! Men, men bara att kämpa på.

Nu ska jag få lite luft och samtidigt göra lite nytta genom att gå ut med soporna. Ha en mysig afton mitt herrskap! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0