Packning & vardagsmotion

Har börjat packa ner en hel del saker i lådor och väskor nu och det känns verkligen bra måste jag säga. Visst, lite rörigt blir det här i min stuga visserligen men det är så skönt att ta tag i det eftersom det verkligen känns som att det är sluttampen nu. Snart är jag klar här i Sunne med min utbildning!:) Visserligen är det nästan hela 6 månader kvar men det är mycket lovdagar och sen kommer praktiken på 11 veckor göra att det känns mkt kortare än så. Är egentligen bara ca 6 veckor kvar i själva skolan med lärarledda lektioner.

Även fast jag säkerligen kommer att sakna min stuga efter jul då jag ska bo på vandrarhem med Sofia så känns det ändå bra att flytta ut och framför allt få hem alla saker upp till Övik. Jag gillar Övik eller ja, det är väl främst en del personer som bor där som jag gillar egentligen:)

Hatar verkligen att man kommer behöva ha plugg att göra över jullovet men det är väl skolan i ett nötskal?
Verkligen irriterande. Men, men bara att bita ihop och försöka ta tag i sakerna så snart som möjligt. Tur jag har kommit igång rätt bra med mitt kostarbete iaf. Har dock inte jobbat nåt alls med det idag, istället har jag packat och varit på Selmas och kört ett pass Stepmix.

Har föresten cyklat 11,4 km ca idag också bara i vardagsmotion, det ni! Räknade ut det precis nu. Hade ingen aning om att det faktiskt skulle bli så mkt totalt men det gör tydligen mkt att man först cyklar till skolan och sen cyklar hem för att äta lunch. Efter det cyklar man till skolan igen och sen cyklar man hem. Sen kommer man på att man är  tvungen att handla lite prylar på apoteket så då blir det en kort cykeltur igen. Många cykelturer blir uppenbarligen en hel del motion totalt med andra ord - Läckert!

Nu ska jag strukturera upp mina kartonger och sen slappa resten av kvällen med några avsnitt "Sunes jul".
Hade ovanligt nog problem med att somna igårkväll (har ingen aning om vad det berodde på, kanske tänkte jag bara för mkt) så ikväll ska jag lägga mig tidigt och försöka ta igen den sömn jag förlorade.

Ska nog käka lunch hemma imorrn igen eftersom jag borde försöka jobba på att äta upp maten som jag har här i stugan. Blir så jobbigt att ta hem allting annars och behöva slänga bort mat känns ju helt åt skogen!

3 dygn kvar nu! Kom igen! <3

Glad lucia på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0