Imorrn händer det!

Borde ha gått och lagt mig för ett bra tag sen men jag har vart i full gång med att packa. Försöker packa lite smart också så jag vet var jag har alla saker sen. Inte mkt kvar att packa nu så det känns skönt. Sen är det bara städningen kvar innan jag drar norrut på fredagmorgon. Tur man inte har så många kvadratmeter att städa;P Förhoppnings får man lite hjälp dessutom:D

Körde ett Spa-core-pass på Selmas tidigare ikväll.
Gillar verkligen de passen alltså. Dels är de inte så långa (40 min) om man har mkt annat att pyssla med sen känns det som att det är en väldigt intensiv och bra träning. Det tar väldigt mkt på framför allt bålen men även på lite andra muskler så som bröst, ben t ex. Sen är det väldigt bra för mig eftersom det handlar mkt om kordination och balans också. Behöver bättra på båda de sakerna. Sist men inte minst tycker jag det är fruktansvärt roligt att träna med en sån där boll. Det blir en bra variation på övningar och lite som en lek mer än träning. I like it <3

Efter passet tänkte jag egentligen dra hem men jag cyklade och sprang ist på löpbandet i gymet. Körde lite benmaskiner också och lite annat smått och gott. Tänkte att jag ju ändå borde passa på att köra lite extra just ikväll eftersom jag sen inte kommer att ha tillgång till nåt gym på ett bra tag. Det kändes väldigt bra och kul att träna just ikväll:)

Kan knappt bärga mig inför morgondagen!
Känns så fantastiskt skönt. Har ungefär samma känsla som jag hade när jag var yngre och väntade på att min födelsedag eller julafton skulle komma. En pirrande, nervös och förväntansfull lyckokänsla. Livet är verkligen fantastiskt! Vem hade kunnat anat det här för bara ett och ett halvt år sedan? Tiderna förändras verkligen liksom man själv som utvecklas så det står härliga till. Toppen!

Ska genomlida en skoldag till imorrn bara och sen har jag mitt efterlängtade jullov!:D
Visst har en del skolsaker att göra (förstås) men ändå, ingen skola på tre och en halv vecka! Och att dessutom kunna umgås med en massa människor som jag älskar. Skönt, skönt, skönt! :)

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Men ååh längtar så himla mkt<3. Natti!

Kommentarer
Postat av: Marcus Olausson

Ibland är det ett tufft uppdrag att genomlida en skoldag med Hot Stone-massage ;)

2010-12-16 @ 18:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0