Good sunday

Idag har jag kört ett stepmix-pass på Selmas. Riktigt jobbigt var det, dels för att jag inte kört någon step på över två månader och dels för att Malin höll i passet. Malin har alltid extremt hårda pass. Det känns verkligen att man tränar hela passet igenom då det inte är några pauser heller utan man hoppar direkt mellan styrka och kondition. Jag gillar det för efter passet känner man att man tränat tillräckligt för den dagen. Där kan man tala om effektiv träning

Jag har varit duktig och lyckats plugga anatomi en hel del timmar idag.
Har även pratat i telefon med en riktig snygging:) Nu ska jag sticka till affären och handla och sen ska jag fortsätta plugga det sista för ikväll. Det blir ben och leder som gäller då. Känns riktigt bra att jag pluggat så mkt som jag gjort idag då det igår bara blev en halvtimmas pluggande.

Har kommit en hel del snö hit till Sunne så snart ska jag nog ta mig en längdskidåkningstur uppe i skogen. Den första skidturen för i år blir det då i såfall:)

Ikväll ska jag antingen se på "Beck - Det tysta skriket" som går på tv4 eller också ska jag fortsätta se "Mysteriet på Greveholm.
Som jag känner nu blir det det sistnämnda. Att se julfilmer är väldigt bra om man vill väcka upp sina julkänslor - I like:)

Nu ska jag ut i vintermörkret och få mig lite frisk luft. Ha en fortsatt härlig söndag!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Blev det en härlig skidtur? Va bra att det kommit mer snö! Själv körde jag 1 mil i spåret på Bjästamon igår, underbart!

2010-12-05 @ 18:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0