Har nu upplevt Storsjöyran

Har nu upplevt och överlevt Storsjöyran:) Kom hem igen igår efter 4 händelserika, roliga och intensiva dagar. Var en riktigt rolig upplevelse måste jag få säga. Nu vet jag hur festivallivet funkar:)

Jag såg följande artister: Europe, Johnossi, Melissa Horn, Kent och Winnerbäck. Roligast att se var helt klar Winnerbäck eftersom han spelade massvis med låtar som jag älskar och kan utan och innan. Var på hans framträdande igår som jag skreksjöng så mkt att min röst var rätt hes igår:P Idag är den dock nästan som vanligt igen, skönt:) Tror Winnerbäck bara spelade en låt som jag tycker är mindre bra resten var bara favoriter som jag har.

Kent var en liten besvikelse däremot eftersom de nästan bara spelade låtar från deras två nyaste skivor. Jag har inte lyssnat så mkt på de skivorna och kunde därför inte sjunga med i så många låtar. Som tur var körde de iaf låtarna: "Ingenting", "Kärleken väntar", "Dom andra" och "Mannen i den vita hatten". Det gjorde att jag iaf kunde sjunga med till de låtarna. Men jag hade gärna velat att de skulle spela fler klassiska låtar som jag kan. Men, men antar att de ville göra reklam för deras nya skivor. Tråkigt kan jag tycka dock. Är så mkt roligare när man kan låtarna.

Melissa Horn var väldigt bra. Hon sjunger som en gudinna och verkar vara en väldigt söt och härlig tjej på många sätt:) Älskar hennes låttexter.

Annars var Yran väldigt händelserik även på själva campingen.
Många nötter var där vill jag lova. Många roliga, konstiga, fulla och sjyssta typer. Ja, lite blandat folk helt enkelt.

Känns väldigt skönt att vara hemma nu dock. Det tar en hel del energi att vara på en festival har jag märkt. Jag for dit med ett gäng sköna tjejer; Sandra, Ida, Emma och Maria. Verkligen jätteroligt sällskap måste jag säga.
- Tack tjejer!

Nej, nu ska jag slita mig från datorn.
Tror jag ska läsa lite i min bok "När Lucy Sullivan skulle gifta sig". Eller vänta nu, jag ska ringa Helena först.

Har föresten fått min lila mobil och den är fantastisk! Gillar den verkligen än så länge:)

Ha det superbra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0