Tårtkalas ikväll

Härligt med helg:) Hitills idag har jag bytt massage med Josefin och kollat lite resor till Norge och mitt LIA-ställe. Tror jag kan ha hittat en ditresa som funkar nu iaf. Enda jobbiga är att jag måste åka från Sundsvall med ett tåg som går kl 5 på söndagmorgon, men men vad ska man göra. Finns inte många bra reseförbindelser här i Sverige iaf, den saken har jag verkligen upptäckt.

Nu ska jag strax bege mig ut och jogga. Har fortfarande träningsvärk efter löpningen och styrketräningen i förrgår. Känns bra iaf för nu vet jag att det verkligen tagit. Senare ikväll är jag bjuden på tårtkalas hos Sandrorna i min klass, de ska bli roligt:)

Pratade med Helena i mobilen för en stund sedan. Jag saknar henne och alla därhemma. Samtidigt är det lika bra att jag är här nere i lugn och ro så jag verkligen hinner med att fokusera på alla skolsaker som ska göras. Efter jul ska jag dock säkerligen försöka hitta nån LIA-plats däruppe i norrland. Efter jul har vi praktik (lr LIA som det egentligen heter) i hela 10 veckor, läckert! :)

Nu ska jag stänga ner den här datorn. Måste verkligen bli bättre på att inte ha denna bärbara lilla maskin igång en massa timmar utan att jag använder den. Är ju bättre att stänga av den när jag suttit klart vid den. Den blir fruktansvärt varm annars och det är allt annat än bra.

Ha en skön fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0