Storstädning

Har haft en bra lördag so far. Jag har bytt massage med Sandra O i min klass och pratat en massa med henne. Trevligt och givande:) Sen har jag försökt mig på att laga till lite lax och potatis med en sås till. Det gick väl inte superbra men någorlunda iaf:) Tror jag råkade ha lite för varm temperatur på plattan när jag skulle steka laxen. Hehe nåja, man lär så länge man lever. Det räckte förutom till middag även till två matlådor till en annan dag iaf, alltid bra.

Har också storstädat i min stuga. Har diskat undan en massa och sen har jag dammat, dammsugit och torkat golvet. Oj, så fräscht det blev nu:) Har också tvättat en del och hängt upp. Känns riktigt bra att ha fått allt detta gjort. Nu ska jag jobba lite med stressuppgiften, men max en halvtimme för sen ska jag slappa. Det har jag faktiskt förtjänat:)

Har varit riktigt dåligt väder ute idag. Har regnat och varit mulet hela dagen här i lilla Sunne så det kändes som en bra dag att städa på.

Blev sugen på att baka muffins lr liknande men det får jag göra imorrn isf. Blir nog lite cheezeballs senare ikväll, det är ju så gott:) Ska ta och tända lite ljus här också och mysa till det lite.

Ha en supermysig lördagkväll!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0