Saknar

Har haft en bra fredag. Dagen började med att jag bytte helkroppsmassage med Sofia på skolan. Sen for jag hem och käkade innan jag började skriva lite på fördjupningsarbetet i mentala träningsmetoder. Lika bra att försöka börja. Vet inte säkert om jag skriver på rätt sätt men har iaf fått ner en hel del på papper nu. Ska försöka fortsätta imorrn. 

Sedan tog jag en lång och härlig skogspromenad med Sofia uppe vid Selmas spa. Det kändes välbehövligt. Alltid kul att gå i skogen och förstås även härligt med bra sällskap. Tack Sofia för allt! Efter promenaden var jag ganska hungrig men istället för att käka kycklingklubba så drog jag upp till Pekås och handlade lite smått och gott. Väl hemma var jag väldigt hungrig så jag käkade väldigt fort. Resten av dagen har varit lugn hittils. Har städat lite smått här i stugan och kollat på tv. Godisätande har det också blivit, gott:)

Är rätt skolless redan nu trots att jag bara gått en vecka i skolan. Känns bara lite halvtungt att tänka på alla uppgifter som måste göras. Men jag ska försöka tänka positivt och ta en uppgift i taget så gott det går. Det ordnar sig alltid i slutändan, mycket handlar bara om att inte stressa upp sig. Ska bli riktigt roligt med praktik snart iaf. Har 8 veckors praktik nu i höst from oktober. Det ska bli spännande. Jag ska vara på Savalen fjällhotell och spa. Där ska jag dessutom få jobba lite extra på helgerna vid behov och tjäna lite pengar.

Saknar massa norrlandsfolk för tillfället. Inte lätt att vara ensam norrlänning nere i Sunne alltid, men det är mitt eget val. Tur jag har godis att äta och Skilda världar att glo på iaf:)

Ha en skön fredagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0