Första skolveckan avklarad

Skolan har börjat igen och jag har lyckats klara av de fyra första skoldagarna på ett helt okej sätt. Detta trots att jag känner att huvud och kropp har svårt att hänga med stundtals. Var längesen jag kände mig såhär trött som jag känt mig ända sen i måndags.

Har haft min kära kompis Ylva här också, hon kom i måndagskväll och åkte i morse. Riktigt roligt att kunna umgås med henne i ett par dagar eftersom jag inte träffat henne på ett halvår. Hon pluggar nämligen uppe i Pite till vardags och sen har hon varit i England hela sommaren. Hur som helst, riktigt roligt att träffa henne. Vi har sett film, kollat runt lite i Sunne (gått i skogen till "Utsikten" bland annat), snackat massa och ätit gott. Promenerat har vi gjort en hel del också. Jag gav henne en massage igår vilket tycktes vara uppskattat=)

Äntligen har jag helg! Har som sagt varit lite tröttsamma dagar för min del. Känns verkligen att man inte är van vid att vara i skolan hela dagarna. Blir väl sån extrem skillnad också med tanke på att jag ju bara varit helt ledig hela sommaren och kunnat göra precis vad jag vill. Roligt att träffa klasskompisar och vissa lärare igen iaf:)

Verkligheten/skolan har sprungit i fatt mig lite . Har insett att det kommer bli rätt tuffa veckor fram till den första LIA-perioden på 8 veckor som börjar i oktober. Många arbeten och uppgifter som ska fixas innan dess men jag ska greja det. Måste bara tänka positivt och ta lite i taget. Så lätt hänt att man stressar upp sig alldeles för mycket och klankar ner på sig själv. Jag behöver fortsätta jobba med att vara snäll mot mig själv.

Är verkligen superjobbigt att göra människor ledsna, det är nog det värsta jag vet. Men ibland har man inget val. Man kan inte hålla på att spela spel och sluta vara sig själv. Vissa saker går verkligen inte att styra över än hur mycket man skulle vilja. Förlåt mig.

Dagens fortsatta aktiviteter blir förmodligen dessa:
- tvätta
- Se över pluggsaker
- jogga
- Kolla upp CSN-försäkring
- Ringa och surra med mina närmaste
- Surfa/slappa/se tv
- Lägga sig i tid

Trivs verkligen med att bo här själv i min stuga:) Att få gå och handla själv och köpa precis vad man själv vill är en jäkla frihet. Sen att kunna städa när man vill, gå och sova när man vill, komma och gå utan att störa någon, etc. Ja, allting är upp till mig själv. Det passar mig perfekt i nuläget.

Ska slita mig härifrån nu men nu vet ni iaf lite om hur jag har det här i sagolika Sunne;). Sköt om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0