Vill ha ståplats

Tusan också! Jag som hade lust att fara och se Lars Winnerbäck spela live i Lila arenan nästa vecka på onsdag. Marcus, en klasskompis, var också sugen på att gå så vi tänkte göra sällskap MEN DET FINNS INGA STÅPLATSBILJETTER KVAR NU:( Suck! Finns bara sittplatsbiljetter som iofs kostar lika mkt som stå, men det känns ju roligare att ha stå tycker jag. Frågan är om man ska satsa på sittplatser ändå lr om man ska fara och se han nån annanstans typ Gbg eller Dalarna? Finns ju ståbiljetter då iaf.

Frågan är ju också om man inte skulle kunna smyga sig ner på ståplats sen ändå trots att man har sittplatsbiljetter i Lila arenan, har ingen aning om hur mkt vakter och sånt det brukar vara heller. Vem vet, kanske inte ens finns några vakter som kollar sånt....lr kanske...vette tusan:S Svårt sånt här. Men, men även om man måste sitta så är det säkert värt det ändå. Men jag vill ändå stå under konserten i "klungan" framför scenen...känns som att det skulle bli en annan stämning då:)

Ska definitivt göra som min mamma säger framöver - Att man alltid ska alltid vara ute i god tid med saker. Det här är tacken för att man skjutit upp en sånhär sak (att köpa biljett) som man borde ha kunna boka för längesen egentligen. Jaja, man får väl skylla sig själv I guess.

- INGEN SOM HAR 2 STÅPLATSBILJETTER TILL WINNERBÄCK I LILA ARENAN TILL SALU???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0