Underbart att skratta!

Jag mår bra för tillfället. Var ute och joggade med Hanna för en stund sedan och det var trevligt. Jag joggade faktiskt i min Modo-tshirt också så alla lär ju ha anat att jag kanske var en norrlänning i grund å botten;D Sprang hela 7 km faktiskt, wiie:) Inte dåligt det alltså. I vanliga fall joggar jag strax under 6 km typ. Men det känns jävligt gött nu iaf även om det var rätt drygt att springa den sista biten där. Bra av oss! :)

Nu tänker jag käka strömming och mos. Sen ska jag nog dra ner på affären och handla nå grejs. Ska försöka plugga lite ikväll (vet inte exakt vad än, har mkt att välja på:S) men sen ska jag ta det lugnt också. Ska försöka gå upp tidigt imorrn så man hinner göra en massa.

I helgen vill jag hinna detta:
- Sova
- Träna
- Plugga
- Slappa och ha kul (förhoppningsvis spela "rockband" hos Marcus:)
- Laga mat och städa


Jag hoppas jag hinner allt jag vill. Vore skönt att plugga bort en del faktiskt så man slipper ha det i tankarna hela tiden. Viktigt dock att jag unnar mig själv att göra andra saker också (det har vi pratat om i veckan på mental-tränings-kursen) så att jag får energi till att vara mer effektiv när jag väl pluggar.

Måste bara säga att vissa i min klass är så jäkla roliga alltså:D
När Äwa kom och visade en taktil helkroppsmassage idag och vi fick ställa frågor så kom min klasskompis Marcus med ett så roligt påstående. Minns inte exakt hur påståendet var men jag ska försöka skriva det på ett ungefär. Diskussioner kom upp ang hur långt man kunde massera på insida lår för att den som låg där inte skulle uppleva det som obehagligt/för intimt. Äwa visade på Dennis (en rolig filur i klassen) och sa hur långt hon brukade gå. Så när hon visade det och alla stod tysta och såg på så sa Marcus plötsligt: "Ja, han (Dennis syftade han på) gäspade ju så det verkar inte som att han blev nå upphetsad". Haha, alla började gapskratta inklusive Äwa och Dennis. Så jäkla klockrent alltså!

Annars pratade och flummade jag en hel del med Sofia idag och det var riktigt roligt:D Den tjejen kan verkligen smitta av sig med sitt skratt och sitt flumm (sen att jag kan vara rätt bra på att vara flummig själv gör väl också sitt men:). Roligt som fasen iaf:D

Jag tror verkligen på ordspråket: "Ett gott skratt förlänger livet". Så skratta och var glad gott folk så hörs vi snart igen:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0