Tur man har klasskompisar:)

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började med "pluggfest" hos Frida med 3 andra i klassen. Blev plugg men också såklart en del allmänt snack och lite fika som vi tagit med:) Det var kul. Efter det hängde jag och Frida med hem till Marcus och såg fotboll. Han hade nämligen femman som inte jag o Frida har. Dessvärre så förlorade ju Sverige vilket inte var så roligt men skönt med sällskap iaf. Tur jag har hockeyn iaf, det är nr 1....iaf för mig. OS i Vancouver säger jag bara åååh <3 JAG LÄNGTAR:D Kommer bli en hel del vakna nätter för mig där...den saken är klar.

Fick föresten mejl från ett ställe jag sökt LIA på igår som ligger här i Sunne och det lät som att jag kunde få ha LIA hos de, perfekt!:D Nu har jag alltså bara ett ställe kvar att fixa och jag hoppas verkligen jag får chansen att vara på "folhälsovården" här i Sunne. Jag håller tummarna. Annars måste jag fixa nåt annat. Men det mest praktiska vore ju om man fick ha all LIA här i Sunne nu de första två veckorna. Då slipper man betala massa resekostnade och sånt.

Idag ska jag plugga (kanske med Hanna), laga mat (laga färdigt strömmingen som jag inte hann göra klar igår) och städa. Sen är det tänkt att jag ska jogga med Frida också:) Känner nästan för att jogga först av allt så man har det gjort plus att det är skönt att få komma ut och göra det medans det är ljust. Sen vill jag försöka hinna med att bara ta det lugnt också och komma i sängs i vettig tid så man kommer upp till skolan imorrn.

Ska nog plugga lite nu eller städa...hmm. Anatomin är SÅ bökig men men man blir väl förhoppningsvis lite smartare och smartare iaf ju mer man pluggar. Det är bara att nöta in det. Önskar er alla en trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0