Tonfisksallad är mums!

Har haft en bra dag idag. Har pluggat på "Cirkulationssystemet" så lite smartare är man väl iaf. Sen har jag vart och handlat massa ingredienser eftersom jag skulle göra tonfisksallad till middag. Postade ett brev till mamma också angående en underskrift om att jag tillåter min bil att skrotas av henne. Skönt att ha bilen ur världen faktiskt. Enligt vad bisiktningsmänniskorna sagt till mamma uppe i Övik för typ en vecka sen var det ett under att jag ens överlevt med bilen med tanke på hur otroligt rostig den var. Bilen hade lika gärna kunnat rasat ihop mitt under en färd tydligen så man får väl vara glad över att man lever:S Blev lite förvånad över att bilen var så pass risig faktiskt. Visst visste jag att det var småfel på den och så men att det skulle vara så allvarligt att den måste skrotas det hade jag inte trott. Well, sen är man väl bra dålig på bilar också iofs men ändå. Jaja, jag spiller inga tårar över det, jag hade ändå tänkt sälja bilen så.

Nu på eftermiddagen har jag vart ute och joggat min dryga 6 kms runda uppe i skogen. Kändes faktiskt rätt bra, allra helst med tanke på att jag inte joggat på en vecka. Skönt att komma ut i naturen:) Efter stretching och dusch har jag vart så duktigt att jag gjort en tonfisksallad:) God blev den också (äter den just nu=) ) , mums!

Detta har jag i tonfisksalladen:
- Isbergssallad
- Tomater
- Gurka
- Röd paprika
- Tonfisk
- Kokad broccoli
- kokade ärter, majs och paprika
- Skinka
- Ägg

Blev alltså ett väldigt lyckat resultat:) Gjorde en hel del så det räcker förmodligen till två "matomgångar" till också, perfekt. Nu ska jag plugga lite till och sen blir det nog bara till att slappa framför datorn lr tvn.

Imorrn ska jag plugga med Josefine och Sophie i min klass och innan dess ska jag på processhandledning som börjar 10.40. Kommer nog bli bra.

Ha en fortsatt härlig tisdagkväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra.E

Hallå:) vad gott med sallad :) hoppas det går bra med plugget!många kramar

2009-10-28 @ 18:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0