Smådryg LIA-info

Sitter i min lilla stuga och äter lite pastasoppa. Den är varm men god. Tror mina ägg är färdiga nu också. Har kokat två st så jag ska kunna äta en ägghårdbrödmacka till, mums. Lr kanske blir det två vem vet;)

Idag har jag iaf haft LIA-info igen och det var väl lite halvintressant. Lite långdraget kan jag tycka men men that's life. Jag ringde iaf till Sunne hud o hälsa igen (under en rast) där jag ska få göra min LIA och fick tag på tjejen denna gång, otroligt:D Vi bestämde att vi skulle ses om två veckor så vi kunde prata och bestämma hur vi skulle lägga upp LIAn som och sådär. Hon verkade verkligen vettig (och trevlig) för hon sa att det ju var viktigt att jag fick ut så mkt som möjligt av LIAn och därför kanske det vissa dagar var bättre att jag kom och var med på kvällstid ist för dagtid osv. Så det blir nog bra det där. Så fort jag vet när jag kan vara hos henne så ska jag mejla till Selmas Spa också ang exakt vilka dagar jag vill vara hos dem.

Efter LIA-infon så käkade jag lunch på skolan som så många ggr förr. Efter lunchen masserade jag Kristina och sedan masserade hon mig. Gick rätt bra överlag att massera, glömde en del småsaker och tiden är fortfarande på tok för lång. Masserar just nu en helkropp på runt 1 timme och 10 min och det ska ta 50 min egentligen:S Not good. Fan, nästa gång ska jag verkligen försöka komma under 1 timme iaf. Det måste jag ju kunna lyckas med.

Var som fundersam över om jag skulle träna ikväll men jag blir lite osäker över hur jag ska göra då jag kommer träna imorrn på Selmas spa med klassen (och ev på ons och tor också). Skulle iofs kunna jogga bara 2,5 km ikväll om jag vill. Hmm, har som en del annat jag borde göra också. Ska städa och plugga. Kanske hinner allting, vem vet;P

Var föresten in till Coop och köpte en inne- och utomhus-termometer så nu jäklar ska jag lyckas hålla bättre koll på hur kallt det är ute innan jag går ut;)

Ska slita mig härifrån nu. Kanske bloggar senare, man vet aldrig. Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0