Roligt värre

Hade en riktigt trevlig kväll igår:) Blev "Rockband" med Marcus och Sophie men även en hel del snack och skratt. Haha, var längesen jag skrattade så mycket. De är verkligen roliga de där två:D Helst när Sophie berättade om hur hon minsann först vägrat åka raggarbil men sen nu igårkväll innan hon kom till Marcus hade kört sin granne och några av hans fyllevänner ändå, haha;D Och hon hade gillat det dessutom, så jäkla bra:P:D Haha, humor på hög nivå.

Nu idag tänkte jag försöka fortsätta plugga anatomi (behövs!). Är så mycket man måste lära in nämligen. Får se om jag kanske ids kolla igenom frågorna en sväng sen också. Tänkte först plugga lite utan att kolla på frågorna iaf. Hanna smsade förut och frågade om jag ville plugga med henne och Mia lite senare (förhöra varann) och sen käka middag och det låter ju trevligt. Marcus pratade också igår om bio ikväll ("Bröllopsfotografen"). Bion är kl 7 isf så jag vet inte riktigt vad som är bäst att göra. Kanske hinner med allting om jag har tur, hehe.

Tänkte ju gå ut och fota idag men vädret är inte det bästa så jag tror jag skippar det faktiskt. Är som mulet, jag vill ju ha sol...känns som korten blir bättre då. Kanske gör det imorrn lr nåt i stället, får se.

Nu ska jag plugga massa skelett och muskler. Hoppas ni får en skön söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0