Plugg & städning

Har hunnit gjort rätt mycket idag. Har haft eget arbete hela dagen och trots att jag inte tog mig ur sängen föränn 11 så har jag hunnit plugga rätt mycket:) Sen har jag hunnit  ta en skogspromenad med Sandra K (trevlig tjej som tusan=)) Vidare har jag faktiskt börjat storstäda. Har dammsugat överallt och torkat golven. Drog till och med fram storsoffan och städade under mina sängar, fantastiskt lr hur;)

Vad har jag pluggat då?
Har svarat på frågor som handlar om taktil beröringsmassage, en hemtenta som vi fått. Och shit säger jag bara, känns att det var längesen man gick i skolan och skrev saker. Helt sjukt vad ovan man är alltså, hehe! Nästan tragiskt egentligen. Det här med att göra om meningar och allt, bah! Inte det enklaste alltså. Skrev en hel del på ett litet fördjupningsarbete till anatomin också iaf och det gick väl hyfsat men halvsegt där också med skrivandet. Hoppas det här med skrivtekniken kommer tillbaka mer och mer. Vill verkligen inte vara såhär ringrostig jämt.

I morgon blir det skola igen. Har nånting som heter "Drömstart" som handlar om hur man ska förverkliga sina drömmar o s v. Hade det igår också men det var inte riktigt lika intressant som jag trodde. Igår slutade det istället med att jag mest bara blev stressad av alltihopa:S Jag menar, hur tusan ska jag ha tid till att börja förverkliga mina drömmar nu då jag knappt vet vad jag har för drömmar? Har ju så mkt annat plugg att göra för tillfället också. Hoppas det blir mer intressant imorrn. Om inte annat så får man se det som så att det är sista dagen vi har det och sedan slipper man det:P Är ju inte heller nån kurs där vi blir betygsatta så det är ju skönt och tur det iaf! 

I helgen blir det till att plugga, umgås med mina söta klasskompisar:) och träna.
Får se om jag orkar fortsätta städa lite också. Borde damma och kanske städa badrummet. Får se vad man orkar men städning känns inte som prio 1 iaf. Kanske borde försöka laga nån mat också. Well, vi får se.

Nu ska jag se slutet av Idol och sen ringa Jimmi och sen sova. Kanske ser ett sex and the city avsnitt också. Borde väl itne göra det egentligen med tanke på vad klockan är men man blir ju lite småsugen ändå:P Ska slita mig härifrån nu. God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0