Mejl-kväll

Har vart rätt duktig ikväll och mejlat några ställen som jag kan tänka mig att göra LIA (studiebesök) på. Hoppas man får svar nu snart bara så jag vet om jag kan vara på ställena lr inte. Kan jag inte det måste jag kolla på andra ställen. Fick iaf ett mejl nu nyss från Selmas spa (där jag redan blivit lovad att vara sedan tidigare) att det gick bra att jag var där på LIA några färre dagar än 10 som jag först trott. Trodde att man bara skulle vara på ett ställe först nämligen (och då fixade jag så att jag kunde vara på Selmas Spa) men sen när vi hade LIA-info så fick jag reda på att man måste vara på minst 3 ställen under de 2 veckorna så det var ju som lite skillnad om man säger som så. 

Har mejlat min taktillärare Äwa också och ställt två frågor angående den taktila massagen. Hoppas jag får svar redan i morgon för jag vill verkligen veta vad som gäller.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kanske titta på ett "Sex and the city"-avsnitt, var längesen nu. Imorrn blir det till att försöka städa och plugga anatomi (blir plugg för hela slanten), båda sakerna behövs. Har dock kört två tvättmaskiner ikväll iaf så nu hänger kläderna på tork, alltid nåt:) Måste diska imorrn, orkar inte göra det nu:P Får se om jag orkar handla lite också.

Saknar mamma, pappa och Helena, de är så underbara alla tre! I love them<3 Har pratat med de alla tre på mobilen nu tidigare ikväll. Föresten så önskar jag också att "Millan" vår katt kommer tillbaka till sitt hem i Västanå igen. Hon har varit borta i snart två veckor nu nämligen:( Håller verkligen tummarna för att det inte har hänt henne nånting och att hon ska återvända oskadd! Gärna nu på momangen.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Sandra.E

Åhh är katten borta:( hoppas han kommer tillbaka snart..

saknar dig vännen! hoppas du har det bra där borta.. lycka till med plugget, du klarar det <3 puss och kram

2009-10-09 @ 15:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0