Idolkväll med Frida:)

Gud så många besökare jag haft här på min blogg idag, helt otroligt!:) Hoppas många av er kommer åter. Sen har jag ju absolut inte den här bloggen bara för att jag vill ha många läsare, mkt skriver jag ju för min egen skull bara (men det gör ju inget att man ser att det är ett gäng som läser heller direkt;P). Hoppas ni förstår vad jag menar.

Tidigare ikväll kom Frida hit och vi såg på Idol tillsammans.
Det var mkt trevligt:) Har inte ätit nåt onyttigt ikväll än heller faktiskt och tror faktiskt jag tänker fortsätta med det. Nu ska jag ändå strax försöka sova så då är det ju bara onödigt egentligen. Ska nog ta en frukt nu istället och sen borsta tänderna. Blir nog att jag drar igång nåt Sex-and-the-city-avsnitt också, känns lockande. Så lättsamt att se det på nåt vis, intressant och roligt med. Den serien gillar jag:)

Imorrn ska jag som sagt var verkligen försöka ta mig upp runt 9 men vi får väl se hur det går med den saken. Ska iaf verkligen göra ett tappert försök, absolut! Tänkte försöka äta gröt till frukost också med bär, mums! Imorrnkväll blir det föresten "pluggfest" hos Frida med några till i klassen, trevligt. Vi ska starta 17 och sen ska man ta med sig nåt ätbart med....hmm, tro vad man ska hitta på då då:P Finns en del att plugga med den där anatomin...hehe, inte så lite heller.

Nu blire frukt och sen sängen. Sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0