Bra känsla

Har haft en bra dag idag:) Känner mig på bra humör. Var och provade ut lite hälsoterapeut-kläder på en sportbutik här i Sunne med Malin tidigare i eftermiddag, det gick finfint:) Det blir svarta mjukisbyxor och en svart dragkedjetröja med vitt tryck på:) Sen valde jag en mörklilaaktig t-shirt som det också kommer bli ett vitt tryck på. Riktigt fin lilafärg måste jag säga. Kommer väl gå på runt 600 kanske men det är det värt. Jag älskar mjukiskläder.

Efter det cyklade jag och Malin till skolan och jag gav henne en massage. Blev faktiskt positivt överraskad över mig själv för det gick mkt bättre än vad jag förväntat mig. Har gjort väldigt lite massager nu på slutet men faktiskt kom jag ihåg det mesta ändå, skönt:) Glömde några småsaker bara men ingen större fara ändå. Kanske gett mig mkt energi av att jag tillåtit mig själv att göra lite vad jag vill den senaste tiden. Blir förmodligen bättre resultat då också när man väl tar sig för nåt.

Nu ska jag kika på "Bonde söker fru" och sedan kanske jag ska plugga nåt om jag orkar. Fast egentligen är det nog bättre att jag lägger mig efter det lr kanske ringer nån:P Måste ju orka med skolan imorrn också. Har en hel del att plugga egentligen men det kanske jag kan göra imorrn. Ligger ändå hyfsat till. Ska springa då också iofs men jag orkar nog båda delarna. Har ju "eget arbete" på fredag som tur är.

Ha en fortsatt mysig kväll allesammans, det ska iaf jag försöka ha:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0