Blinkande lampor

Gud vad jag blev trött alltså. Håll på att somna på min soffa då min mobil ringde. Kanske vore en bra idé att lägga sig tidigt ikväll. Känns som att min kropp behöver sömn just nu.

Kan inte ha två av mina huvudlampor här i min stuga tända just nu för de bara småblinkar lr blinkar mkt, störande som tusan! Undra vad det kan vara för fel på elen:S. Vissa uttag fungerar ju som vanligt (Datorns bl a) och andra funkar inte alls, skumt som bara den.

Ska köpa ett gymkort på Selmas SPA för 512 kr. Min klasskompis Josefines mamma kände tydligen nån som ville sälja sitt så då ska jag slå till på det:D Med det kortet får jag träna hur mkt jag vill fram till 19 januari. Det är bra. Jag måste verkligen öva på de praktiska grejerna inför provet till "Fysiska träningsmetoder". Sen är det väl å andra sidan inte fel att få lite styrketräning överhuvudtaget heller. Min kropp skulle nog gilla det. Den är ju mest bara van vid konditionsträning annars.

Lika bra att det är som det är för tillfället trots att jag fortfarande saknar "Det". Jaja, det händer när det händer...man ska inte oroa sig och fundera så mkt. Jag undrar dock hur lång tid det ska ta för mig innan mina känslor slutar åka berg-och-dalbana.

Nej, nu ska jag sätta på nån bra musik och diska undan lite här. Efter det ska jag nog krypa till sängs och se lite tv och kanske läsa lite till om "cikulationssystemet". Natti på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0