Anatomi-förvirringen på topp

Var faktiskt skönt att komma sig iväg på skolan idag så man fick lite annat att tänka på...lr ja MKT ANNAT. Vi körde igång med den klassiska massagen idag i form av en hejdundrans massa anatomi. Helt sanslöst vad lost man kände sig. Anatomi är verkligen ett helt universum som jag gick totalvilse i idag:S Har som inte läst nån anatomi innan och läraren Johan som vi har (kommer för övrigt också från norrland, trevligt!:) ) verkar vara väldigt kunnig också för det känns som han går lite väl fort fram. Så känner jag iaf. Men det var ju första dagen också så man ska väl inte oroa sig så mkt (vilket jag ju är expert på att göra). Det löser sig nog.

Nu ska jag ta och försöka vara lite duktig och steka lite strömming
snart som jag köpte på Coop på väg hem fr skolan. Har inte så mkt planer för eftermiddagen annars. Kanske ska läsa lite mer i boken "Den självläkande människan", får se om man orkar. Ska kolla igenom det vi gjorde idag också det är en del vill jag lova. Sen lär man ju inte fatta så mkt men det är en annan femma:P Johan sa bara att vi skulle kolla igenom det så man behöver ju inte kunna nåt än så länge iaf, skönt!:)

Skulle vilja träffa Hanna i klassen ikväll, har smsat henne nyss, så vi får se om hon har lust med nåt lr om hon är fullbokad redan. Skulle vara skönt att ta sig ut på en promenad lr nåt också btw, är soligt och fint ute:)


Mina ögon kan glittra, mina läppar kan le,
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0