Ett perfekt vad

Vet att det var längesen jag skrev här nu men vad tusan, struntsamma. Har helt enkelt haft mkt annat för mig i mitt liv förutom just då den här bloggen.

Igår hade jag stängning på Max med Kajsa och det gick finfint. Var rätt lugnt med folk så vi kunde stänga igen och stämpla ut relativt tidigt (det tycker jag iaf), 20 över 1 närmare bestämt. Det var skönt. Väl hemma satte jag mig framför tvn och käkade götta och roade mig med att se på NHL-slutspelet. Det var Wahington mot Pittsburgh på Pittsburghs hemmaplan som gällde och oj vilken match det var alltså! Snacka om bra ishockey. Washington vann tillslut med 5-4 i sudden och det gladde mig. Detta eftersom det nu blir det en sjunde och avgörande match lagen emellan i morgonnatt:D Känns helt underbart att kunna se en lika roande underhållning igen (förhoppningsvis iaf). Jag längtar:) Lite tråkigt bara att man inte har nån att sitta uppe och se matchen med men, men man kan väl inte få allt.

Annars har det hänt rätt så mkt i mitt liv. Dock vet jag inte om jag har någon lust att skriva om nånting här, lr okej en del kan jag väl skriva då...men långt ifrån allt.

Utgången i fredags blev väl rätt lyckad, åtminstone till en början innan det spårade ur. Lördagen ägnades åt promenad, prat, äta tacos (som blivit över från kvällen innan) och se Robinson. I söndags vet jag knappt vad jag gjorde. Lr jo visst ja, jag joggade för första gången på en hel jäkla vecka och det tog 28 minuter. Var tungt som fasen men tiden är jag riktigt nöjd med:) Hälsade på min far också, det var härligt. Tänkte även träffa Helena men tyvärr hann hon fara iväg till Umeå, bättre lycka nästa gång I guess:P

Vidare har jag kommit överens om ett helt klockrent vad med min pojkvän. Det är så himla passande så det nästan inte finns alltså. Vadet kommer säkerligen hjälpa mig en bra bit på vägen mot att bli en bättre människa på vissa plan. Längtar redan tills nästa gång då jag får ställa vadet till sin spets och bevisa för mig själv att jag kan lyckas. Vidare har jag en annan sak jag måste ta itu med, men frågan är hur man ska gå till väga. Ibland vore det så himla mkt enklare om alla människor vore likadana, iofs hade det säkerligen varit lite tråkigt då i längden men. Jag måste iaf hitta ett sätt som funkar, vet inte hur det ska kunna urarta sig annars. Lär bli en katastrof tillslut för alla inblandade:(


Jahapp, mer då? Kommer fasen inte på nånting mer att skriva. Lr jo just, jag fick en lönespecifikation skickad till mejlen idag och den var härlig att se kan jag lova:) Sånt ger en verkligen mer energi till att jobba. Man ser ju att det faktiskt lönar sig även om man ju egentligen inte har nån såndär höjdarlön.

Ska börja göra mat strax som jag kan ha med mig på jobbet snart. Idag jobbar jag 16-23 nämligen. Nej, dags att lägga på ett kol nu, lr varför inte två? Ni får ha en toppendag allesammans! Lovar att det inte ska dröja lika länge till jag bloggar nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Hörrö! Nu blir jag grymt nyfiken, vad är det för vad vi snackar?

2009-05-13 @ 15:22:24
URL: http://www.metrobloggen.se/londonaup

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0