long time ago

Var väl ungefär precis en vecka sen jag skrev här sist nu va? Jo, jag tror faktiskt det. Sjukt vad tiden går fort men det vet vi väl alla. Har hänt en massa saker sen jag skrev här sist. Huvudgrejen som har hänt kommer ja tyvärr inte berätta om här på bloggen. Ledsen, men det är verkligen alldeles för personligt. Nog för att jag delar med mig av mkt i mitt liv men det finns även gränser för mig.  Men så mkt kan jag avslöja för er att dygnena torsdag-lördag förra veckan måste ha varit de tuffaste dagarna nånsin för  mig nånsin rent känslomässigt. Åtminstone en av de perioder som har varit tuffast på det emotionella planet. Jobbigt har det varit på många sätt men jag överlevde och här sitter jag. Kanske inte starkare än nånsin men jag har lärt mig massor om mig själv och om andra.

Vad har mer hänt då?


- Jimmis bärbara dator har blivit skitmysko. Den hänger sig nu och då (sitter vid den och skriver just nu och det går inte smidigt om man säger som så). En ominstallation är banne mig ett måste.

- Hade en väldigt trevlig vistelse i Umeå tillsammans med min älskade syster Helena. Hände en del som jag inte räknat med innan men med facit i hand var det kanske lika bra att det blev som det blev Köpte mig en söt röd "karamellklänning" också, underbart!

- Har jobbat på en hel del som vanligt. I fredags jobbade jag hela 10 timmar, känn på den ni;P Har iofs unnat mig att vara ledig lördag och söndag kommande helg. Det är "crosuing" i Sollefteå på lördagen men som det ser ut så kommer varken jag lr Jimmi fara på den.

- I söndags joggade jag med Helena och Stefan och det var hur varmt som helst. Detta trots att  vi sprang när klockan var runt 4 på em. Kändes dock skönt efteråt som vanligt så det var lätt värt det:D

- I söndags gick vi upp till den minnesvärda lappkåtan i västersel och grillade korv. Vi som gick dit var jag, Helena, Stefan och mor. Betty och "Skogis" tänkte också hänga med ett tag men ändrade sig tydligen. Jag blev inte förvånad om man säger som så.

- Hälsade på pappa i söndags och det var mkt trevligt. Måste besöka han snart igen.

Jaja, nu vet ni iaf att jag lever och har det bra:)
Ska käka lite nu. Är ledig imorrn och i övermorrn så då lär det nog komma blogginlägg. Allra helst om det blir så dåligt väder som SMHI sagt. Well, den som lever får se Sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0