En bra dag trots allt

Har vart ledig idag och det har vart skönt som tusan:) Sov förstås länge som faan (inte någon överaskning för nån här längre, jag vet;P). Kändes lite vemodigt när man väl gick upp och man sovit bort en stor del av dagen men när jag så kollade ut genom fönstret och såg att det bara var mulet så kändes det iaf lite bättre. Är ju så himla skönt att sova när man väl sover, helt underbart.

Annars har jag ägnat dagen åt diverse olika aktiviteter (oj, så vuxet det lät nu då, haha:P). Jag har myst en massa min underbara pojkvän och sedan har jag hunnit med att jogga också. Joggade denna gång på 27 minuter och då via skogen precis som förra gången, kändes bra. Lr ja, efteråt kändes det bra...det var verkligen ett rent helvete att jogga just för stunden men det var lätt värt det. Man mår ju bara så himla bra efteråt:D Älskar den känslan!

Vidare har jag vart och handlat en sväng. Köpte bröd, ägg, mjölk, kaviar och vaniljglass bland annat. Finns en stor risk att det blir glass, banan, mjölk, kolasås och bär-ätande ikväll för min del nämligen;) Mums! Ska nämligen sitta upp och se den avgörande matchen mellan Washington och Pittsburgh kl 1 i natt! Kommer bli så spännande:) Med tanke på det var det nog smart/bra att jag sov så länge idag.

Annars har jag hunnti prata en sväng i telefon med några kära familjemedlemmar, dvs mamma, pappa och Helena:) - mkt trevligt. Helena kommer nog också se matchen i natt lät det som. Kul, då får man sällskap även om det ju är ett par mil emellan oss men:P Har även varit ute och gått lite med Jimmi:) Har hunnit med att duscha en sväng också och fräschat till mig, känns bra. Har dessutom vart duktig och lagat makaroner och korv:) Totalt sett så har man alltså hunnit gjort en hel del nytta idag ändå trots att man sov lite väl länge.

Nu ska jag fortsätta skriva på msn med mina kära vänner och vänta in hockeyn. Återkommer kanske senare inatt om ni har tur;P På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0