Umeåtripp väntar:)

Fasen vad sliten jag känner mig alltså. Jobbade igår och det blev ingen enkel historia. Skulle jobba 11.30-21. Först gick det väl rätt bra och sådär, rullade på fint. Men sen vid början på middagen så skickade vår RC hem en del folk eftersom det såg ut att bli rätt lite folk men när vi så skickat hem rätt många då kom kunderna typsikt nog. En buss dessutom till råga på allt och jag blev helslut av det hela trots att den "riktiga" folkstormen kanske bara varade i 2,5 timme. Det var mer än tillräckligt kan jag lova. Fy tusan. Sen på kvällen kom det en hel del folk också när jag var ensam i kassan inne:S Blev väl en ihållande kö på runt 10 personer hela tiden. Sen var det en hel del som bara skulle ha "Lyxshakes" också, vilket är en god men lite omständig milkshake att göra för vår del.Därmed gick en hel del tid åt att bara blanda dem. Det är ingen höjdare.

Blev att jag jobbade över en hel del också p g a att det var så pass mkt kunder. Jobbade totalt 9 timmar och 40 minuter igår (och då räknar jag inte in rasten på en halvtimme). Så med tanke på det så är det väl itne så konstigt att man blev rätt mör. Jaja, jag får skylle mig själv lite också eftersom jag inte sa att jag verkligen ville/gatt gå hem när klockan var 21 men man vill ju som ändå vara snäll och ställa upp när det är så pass mkt folk. Det var iaf riktigt skönt att komma hem sen. Underbart!

Nu är jag alltså uppe med tuppen tack vare Jimmi. Haha, skulle fan aldrig ha orkat vakna annars. Skulle säkerligen ha försovt mig till jobbet om jag inte gått upp med han. Börjar jobba 8.30 idag men har bara ett kortpass fram till 13 så det känns bra iaf. Skulle egentligen ha varit ledig idag men jag tog på mig det här passet tidigare i helgen och det känns lite drygt just nu men det är väl bara att bita ihop. Man klagar ju ändå inte när lönen kommer så vad tusan:P

Vidare ska jag till Umeå senare idag och hälsa på min syster Helena:) Känns riktigt roligt faktiskt. Ska ta bussen upp senare i em. Kommer förmodligen stanna där två dagar och fara hem först på onsdagmorgon lr förmiddag:) Får se vad vi hittar på för kul där. Kanske att vi tränar, går på stan, snackar o s v...kul kommer det säkerligen att bli iaf. Jag längtar. Jag var lite skeptisk igår efter jobbet om jag verkligen skulle åka i morgon (läs idag) men efter att ha pratat med Helena i mobilen så kändes det mer lockande och nu känns det helt rätt att åka. Helena har ju heller inte så många veckor kvar uppe i Umeå innan hon får lov från sin utbildning så det gäller att passa på:) Har ju tänkt hälsa på så länge också och det känns helt rätt att göra slag i saken nu trots allt vad jag jobbat nu de senaste dagarna.

Nu ska jag ta på mig lite kläder så jag kanske vaknar till ytterliggare. Är ju som skönt att gå runt i morgonrock men man blir inte direkt superpigg av det. Blir nog ingen större hit heller om jag anländer till jobbet i en sådan, hehe. Ser föresten ut att bli fint väder ute idag, hoppas det håller i sig tills jag slutar.

Ha en trevlig dag och ta hand om era nära och kära:)

Kommentarer
Postat av: jenny

kanske att vi stöter på varandra någon gång då ;) kram

2009-05-23 @ 17:00:13
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0