Finväder

Har äntligen lyckats pallra mig upp ur sängen. Pojkvännen ringde redan runt 9 och beodrade mig om att gå upp men självklart somnade jag om så snart vi lagt på. Dumma mig. Det är ju för tusan finväder ute och allt, sova kan man göra när vädret är dåligt. Nu ska jag skynda mig att åka hem till Västanå. Väl där ska jag hälsa på min far och vistas ute  i solen så mkt jag kan. Kanske blir en promenad lr nåt liknande, det hade vart skönt:) Senare kommer min syster och mor hem också så då ska jag vara social med de. Det ska bli trevligt:)

Hann med en hel del igårkväll faktiskt. Jag hann storhandla med Jimmi (plus panta burkar etc), tvätta jeans och lite annat, baka en äppelpaj och städa upp en hel del i detta hus. Kändes bra. Var bara lite jobbigt att jag inte var så trött när vi gick och la oss runt 22.30. Kan ju säkerligen ha att göra med att jag inte gick upp igår föränn klockan var runt 1.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här inne och nörda framför datorn längre. Solen och naturen väntar på mig. Ska nog ta med kameran också. Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0