Bilutställning

Idag blir det förhoppningsvis bilutställning inne i stan för mig och Jimmi (och kanske också för Emma om hon vill följa med så som hon skrev igår?). Det brukar ju vara det i Övik varje år men vi (inte jag och Emma iaf) har aldrig varit där så i år tänkte vi pallra oss dit och titta. Jimmi kanske har varit där, men det var nog ett par år sen sist skulle jag tro. Men innan det blir utställning så måste Jimmi jobba klart. Han ringde nu för en stund sedan och sa att han nog skulle bli klar runt 1, säker var han väl inte men han trodde det. Bara att hoppas på att han har rätt. Inge roligt att behöva komma in på utställningen jättesent och knappt hinna kolla. Kostar ju 80 spänn också. De stänger tydligen 17 ikväll så man vill ju åtminstone ha två timmar på sig så man hinner kolla på allt man vill/känner för. Efter 17 är det tydligen "crousing" (stavas det så?) med alla bilar så det kan ju iofs vara kul att kolla på det med men.

Ikväll ska jag jobba natt, 20-stängning. Var fundersam ett tag på om jag skulle byta bort detta pass i natt men det blev inte så och det känns väl ändå rätt bra nu med facit i hand. Att det är en röd dag gör ju att man får mer betalt och det är ju inte dumt hehe:) Lär säkerligen bli en hel del folk i natt med tanke på "Crousingen" som är. Lär ju bli en hel del bilar i "driven" om inte annat. Jag hoppas det blir lugnt men jag tror inte det. Lika bra att förbereda sig på det värsta redan nu:P

Nej, nu ska jag ta och äta frukost. Haha, har varit vaken över en timme men inte tagit tag i det än så det ska jag göra nu. Får se om man hinner ut en sväng sen, verkar ju vara väldigt fint väder idag också:) Ni får ha det så väldans bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0